Site Overlay

Biografie

Communicatieprofessional
Momenteel werk ik als communicatieadviseur in het Jeroen Bosch Ziekenhuis waar ik bezig ben met variërende werkzaamheden: zo geef ik strategisch communicatieadvies bij kleine en grote projecten, bedenk ik (creatieve) concepten en uitingen, schrijf en redigeer ik vanuit de nieuwsredactie teksten voor verschillende doelgroepen en creëer ik treffende social media posts.

In het verleden werkte ik als bestuurssecretaris en communicatiemedewerker bij de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenbuis. Ook heb ik gewerkt als online-marketeer bij Berne Media – uitgeverij Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther – en was ik hoofdredacteur a.i. van de website Katholiek.nl.

In 2017 ben ik afgestudeerd met een 9 voor de Bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Daarvoor heb ik Informatica gestudeerd met als specialisatie webbuilding.

Ruim 12 jaar heb ik mensen geholpen met hun communicatie, informatica en webbuilding vraagstukken onder de naam WJH-Services. Ik heb tientallen websites gebouwd voor mensen en schreef op mijn website blogartikelen over deze onderwerpen. In 2020 besloot ik hiermee te stoppen, om ruimte te maken voor nieuwe uitdagingen.

Musicus
Op jonge leeftijd begon ik met piano- en orgelles bij Ben Dikkers. Later volgde ik orgelles bij Rein Boeijen en studeerde ik een jaar deeltijd op het Conservatorium in Tilburg bij Henco de Berg (orgel) en Mark Reijnen (theorie). Lessen koordirectie kreeg ik van Jeroen Felix.

Als dirigent en organist richt ik me voornamelijk op de kerkmuziek en incidenteel solo-uitvoeringen op orgel. Ik ben sinds 2010 dirigent/organist van het Gemengd koor Vinkel en word regelmatig gevraagd als organist in verschillende kerken. Verder was ik muzikaal leider van een eigen opgericht “Vocaal Ensemble Hernen”, dirigent van het koor ‘Voice’ uit Hernen, organist van het Verschueren orgel (1953) in Loosbroek en Titularis-organist van het Smits Orgel (1875) in Heeswijk. Als solist mocht ik onder andere optreden in het Muziekgebouw Eindhoven en de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als koorzanger. Zo zong ik ruim 20 jaar in het Helmonds Vocaal Ensemble en zing ik nog steeds regelmatig in verschillende projectkoren. Hierin mocht ik meezingen in onder andere de Hohe Messe, Matheus Passion, Johannes Passion en verschillende cantates van J.S. Bach, het Magnificat en Gloria van A. Vivaldi, de Messiah van G.F. Händel, het Stabat Mater van D. Scarlatti, het Requiem van Mozart en vele andere werken.

Dienstbaarheid
Naast mijn professionele werkzaamheden ben ik ook graag dienstbaar naar anderen. Zo ben ik actief als vrijwilliger in het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch, waarbij ik activiteiten organiseer vanuit het initiatief “Quo Vadis“.  Quo Vadis organiseert activiteiten voor jongeren en Young professionals om hen te helpen in hun geloofsverdieping. Voorheen was ik ook lid en voorzitter van het jongerenplatform van Jong Bisdom Den Bosch.

Natuurlijk zet ik mijn kennis en ervaring als communicatieprofessional ook graag in door verschillende stichtingen en verenigingen te ondersteunen bij hun communicatie-vraagstukken.