WJH-SERVICES

In 2008 ben in begonnen met mijn blogwebsite WJH-Services, destijds onder de naam WJH-ICT Services. Deze website was oorspronkelijk bedoeld als portfolio en later is hier het bloggedeelte bijgekomen. Op het ROC de Leijgraaf in Oss haalde ik mijn MBO niveau 4 ICT-diploma met als specialisatie webdevelopment. Na deze opleiding ben ik een MHBO opleiding marketingcommunicatie gaan doen, hiervan behaalde ik in 2014 mijn diploma. In 2017 studeerde ik af voor de HBO-bacheloropleiding Communicatie op de Fontys Economische Hogeschool Tilburg met een 9!

Momenteel werk ik als communicatieadviseur en persvoorlichter in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. Daarvoor werkte ik als bestuurssecretaris/communicatiemedewerker bij de Stichting Vrienden JBZ, was ik online-marketeer bij Berne Media – uitgeverij Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther en interim-hoofdredacteur voor de religieuze website Katholiek.nl.

Op WJH-Services leef ik me uit en schrijf ik blogartikelen over mijn vakgebieden Communicatie, Informatica en Webbuilding.

Over ons

WJH-Services is een blogwebsite met artikelen over Communicatie, Informatica en Webbuilding. Het is leuk om kennis en ervaring te delen en mijn kwaliteiten in te zetten om anderen te helpen. Deze kennis en ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding opleiding, stages, werkgevers of door vrijwilligers bij projecten voor bedrijven, stichtingen, verenigingen.

Via deze website wil ik mijn kennis en ervaring delen. Ik geloof er in dat veel mensen advies en hulp kunnen gebruiken. Als ik ergens een steentje aan kan bijdragen, dan wil ik mezelf hier graag voor inzetten.